FOLLOWERS

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureANNIVERSARY

Saturday, January 29, 2011

DUN Tenang makin panas walaupun hujan tak berhenti          Salam sejahtera kepada semua pembaca, esok adalah hari mengundi bagi semua pengundi DUN Tenang, jadi hari ini adalah hari terakhir untuk penyokong kedua dua pihak BN dan PAS berkempen. bermacam macam risalah telah diagihkan ke rumah rumah di sekitar Pekan Labis oleh kedua dua belah pihak.
          Antara risalah tersebut adalah Buletin Tenang, disertakan gambar Cikgu Mala bersama suaminya (yang dapat MC) mengharungi banjir. Dibawah gambar tersebut ada keterangan, KESUNGGUHAN UNTUK BERBAKTI....Cikgu Mala mengharungi air banjir di kawasan Sekijang.( Biar betul dia ni bertanding untuk DUN Tenang ke DUN Sekijang.  Nampak sangatlah diaorangni berlakon je mengharungi banjir.) Turut serta bersama beliau adalah suaminya Cikgu Maarof serta para petugas PAS dan Pakatan Rakyat yang lain. (ada la 4 org kat belakang dia) Kesungguhan beliau mengharungi banjir membuatkan sesiapa yang melihatnya terharu dan yakin beliau akan menjadi seorang wakil rakyat yang baik. Makin meluat lagi aku tengok dia ni adalah. kalau macamni la lebih baik aku pilih Cikgu Murni??????. Abu mesti sokong punya hahahhahahhahahahah, (Gelak guling guling)lol. kisah Cikgu Murni dibawah tajuk Pasal Cikgu Kat Tenang.
            Begitulah seadanya yang dapat aku coretkan buat kali ini. Tapi maaf cakap la, diorang tak dapat undi aku kali ini sebab nama aku tak tersenarai dalam DUN Tenang pada pilihanraya kali ini.

           Untuk semua Penyokong PAS buat lah komen apa kau nak . masa mengundi nanti pangkah lah parti yang kau tak suka sesangat tu.

No comments: