FOLLOWERS

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureANNIVERSARY

Sunday, February 20, 2011

KELENTONG DAPig TELAH TERBUKTI

SUNDAY, FEBRUARY 20, 2011
PERSATUAN KONTRAKTOR BUMIPUTRA PULAU PINANG MEMBUAT PENDEDAHAN KELENTONG DAP PULAU PINANG.

JUMLAH PROJEK YANG DI TERIMA OLEH KONTRAKTOR BUMIPUTRA BERKURANGAN. SEDANGKAN PERBELANJAAN BAGI PROJEK PEMBANGUNAN YANG DILAKSANAKAN DI PULAU PINANG MENCAPAI PERATUSAN TERTINGGI BERBANDING NEGERI LAIN.


Belanja pembangunan di P. Pinang tertinggi 12/02/2011 6:32pm. KEPALA BATAS 12 Feb — Perbelanjaan bagi projek pembangunan yang dilaksanakan oleh kerajaan persekutuan di Pulau Pinang mencapai peratusan tertinggi dari aspek penggunaan peruntukan berbanding negeri lain, kata Menteri di Jabatan Perdana Menteri,

BERITA LANJUT:KLIK SINI

Tiada lagi DEB - Antara langkah awal kerajaan DAP, PKR Pulau Pinang. Oleh HABIBAH OMAR. Lim Guan Eng (kanan) dan bapanya, Lim Kit Siang meninjau bandar Georgetown dari tingkap pejabat Ketua Menteri di tingkat 28 Bangunan Komtar, Pulau Pinang selepas mengangkat sumpah semalam.

Berita lanjut:KLIK SINI

 Kesimpulannya, juak juak pembangkang ni tahu tak, yang itu menunjukkan tender yang diperolehi oleh kontraktor melayu, hanya tender buat longkang dan buat jalan aje, yang untungnya tak seberapa.

 Pasal apa tak tunjuk tender Jabatan-jabatan lain. Disinilah pentadbiran LGE mengiktiraf, yang dikatakan urus tadbir Cekap, Akauntabiliti dan Telus (CAT), bahawa kontraktor melayu hanya layak buat longkang dan jalan aje (sungguh telus).

CERITA PENUH:KLIK SINI