FOLLOWERS

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureANNIVERSARY

Sunday, March 27, 2011

GTP TU APE EK?

.Menurut Datuk Seri Najib, GTP tidak sunyi daripada kesangsian dan kritikan segelintir pihak. Namun, rakyat sendiri paling baik dan layak untuk menghakimi prestasi dan kemajuan yang dicapai itu.

Sebagaimana dijanjikan, keseluruhan prestasi GTP, NKRA disiarkan tanpa sebarang prasangka. Ia dikongsi bersama dalam usaha memastikan akauntabiliti dan ketelusan proses itu.

Datuk Seri Najib yakin, pelan hala tuju GTP, NKRA, program transformasi ekonomi berasaskan aktiviti ekonomi utama nasional untuk memacu pertumbuhan ekonomi dan inisiatif pembaharuan strategik, berada di landasan terbaik mencapai aspirasi wawasan 2020.

Dengan perjalanan masa hadapan lebih mencabar, kerajaan mampu dan bersedia memikul tugas menjuarai usaha membawa hasil ketara bermakna kepada rakyat. GTP katanya, akan terus mengenalpasti masalah sebenar dan menyampaikan penyelesaian yang ketara dan kepastian tiada seorang pun warga Malaysia diabaikan dan dibiar ketinggalan.

PAUTAN:

18 SG BALASAN DERHAKA KEPADA IBU BAPA.

“Saya tidak pernah menyesali. Sebelum Anwar, saya pernah menerima lamaran lain. Tetapi solat istikharah, apabila Anwar melamar untuk menjadikan saya isterinya, saya bermimpi melihat banyak poster yang seperti poster pilihan raya.

“Dan, semua poster ini adalah gambar Anwar. Bagi saya itu petunjuk yang diberi Tuhan. Maka saya pilih Anwar,” kata Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) ini kepada Sinar Harian edisi hari ini.

“Allah janjikan lelaki yang baik untuk perempuan yang baik. Allah tidak pernah mendustai kita. Jadi, tidak pernah timbul rasa kesal di hati saya. Ya! Saya tidak pernah menyesal,” kata beliau yang mendirikan rumah tangga dengan Anwar 30 tahun lalu.

SEBAB TU DIA CAKAP ANUAR ANUGERAH TUHAN.

INILAH BALASAN KEPADA ANAK DERHAKA, TAK NAK DENGAR CAKAP MAK BAPAK.
PAUTAN:
Gelombang Rakyat

.