FOLLOWERS

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureANNIVERSARY

Wednesday, March 9, 2011

18 SG MANDI MALAM

.Sebuah kisah benar yg terjadi dan tak dpt dilupakan oleh penulis sepanjang hidupnya!


Pesanannya, Hati2lah bila masok ka tandas dan pandang sekeliling dan baca doa masuk tandas supaya anda tidak mengalami apa yg beliau alami.

Malam itu, malam Jumaat. Kebanyakkan anggota polis dan penyiasat-penyiasat semua dah balik ke rumah, ada yang keluar makan, ada pulak yang sedang melakukan rondaan atau serbuan di tempat-tempat yang hangat disarangkan jenayah.

Aku baru jer balik dari rumah mayat SGH utk mengenal pasti satu mayat yg menurut doktor rumah mayat, adalah Lim Ah Bee, seorang pemandu teksi, yang dilaporkan hilang 7 hari lepas. Memang betul tu lah dia, menurut gambar-gambar yang diberikan oleh ahli keluarganya, yg melaporkan kehilangan Ah Bee kelmarin. Badanku berlengas peluh dan bau busuk dari bilik mayat. Setibanya dipejabat, aku mencapai tuala dan sabun, menukar kasut, dan menuju ke arah bilik mandi. Jam di dinding menunjukkan pukul 12:20 malam. 'Apa lah nasibku ini,' aku mengeluh...

Baru semalam shif pagi, dan hari ini hari cuti aku. Tapi terpaksa bekerja juga. Sgt Hilal terpaksa mengambil cuti tergempar kerana bapanya sakit teruk. Takpelah hari ni hari dia. Besok mungkin hari ku pulak.

Sampai jer di bilik air, aku terus menuju ke kamar mandi. Seluruh bilik air tu kosong, sebab hanya 3 orang jer yg bertugas malam tu. Kedua-dua rakan sekerja yg bertugas keluar menghadiri kes. Aku pun melucutkan pakaianku, terus membuka air panas dan membiarkan air itu menbasahi seluruh rambut dan badanku...

Tiba-tiba, terdengar bunyi yang aneh, 'Pssssttttt.'

Mula mula, aku fikir salah seorang dari kedua rakanku itu dah balik ke stesyen dan ada di kamar mandi.

Aku pun menjerit 'Bala, kau ke tu ?' tapi tak ada jawapan.

Aku pun sambung menggosok gosok sabun ke seluruh badanku. Kurang dari 3 minit kemudian, bunyi tu ada lagi ' Psssssssttttt'. Tetapi kini, diikuti dengan bau wangi, seperti bunga mawar. Dentuman hatiku terus pantas, dan perasaan takut menyelubungi ku. Aku pun bergegas mengosokan sabun yang masih ada di tubuhku, ambil tuala dan mengelap seluruh tubuh. Setelah menyarung seluar, aku mencapai baju dan terus membuka pintu.

Tiba-tiba, didepan muka ku, bunyi itu datang lagi, kini lebih kuat 'PSSSSTTTTTT' ............ diiringi bau wangi yg menusuk hidungku...

Aku terpaku, tidak bergerak seketika... Lepas tu barulah aku pandang ke atas.....
***PERHATIAN!!!


Pada sesiapa yg lemah semangat, harap hentikan membaca sampai disini jer, kerana kejadian ini memang benar2 berlaku.

Sila scroll ke bawah...

>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>>>>


>>

Lalu aku tertawa sendiri...


'Cilaka punya perfume dispenser' buat suspend jerrrrrrrr...

(LIHAT FOTO)

CERITA REKAAN SEMATA MATA TIADA KENA MENGENA DENGAN YANG HIDUP ATAU YANG TELAH MENINGGAL DUNIA

TETAPI ADA YANG TERKENA..........

Best Buy Casio Men's PAG80-1V Pathfinder Altimeter/Barometer/ Digital Compass Solar Digital Watch ,Best Deals! « Atomic Watch


JAM IDAMAN SAYA, ANDA BAGAIMANA?


.

AWAS AWAS AWAS VIRUS MALWARE

.KEPADA SEMUA BLOGGERS YANG ADA LINK DENGAN TOPRANKINGONLINE MOHON UNLINK DENGAN BLOG TOP RANKING ONLINE KERANA SETIAP BLOG YANG ADA LINK DENGAN TRO AKAN KELUAR AMARAN VIRUS MALWARE. UNTUK ADMIN TRO TOLONG SELESAIKAN MASALAH INI DENGAN KADAR SEGERA DEMI BLOGGERS YANG LAIN.


ADA BEBERAPA BLOG YANG TELAH DISERANG OLEH VIRUS TERSEBUT. HARAP MAKLUM


Pihak TOP memohon maaf kepada anda semua kerana sepatutnya semalam Ranking Pro BN dikeluarkan oleh TRO tetapi laman TRO telah diserang Virus. Oleh itu pihak TRO akan mengalihkan sementara operasi di TRO 1 dan TRO 2.

Walau pun TRO masih lagi boleh di ekses tetapi pihak TRO menyarankan agar anda semua pergi laman TRO 1 dan TRO 2. Disebabkan masaalah ini maka ranking mesra BN akan dikeluarkan selewat-lewatnya esok tetapi sekiranya dapat dilaku pada hari ini, pihak kami akan mencubanya.

Terima kasih diatas sokongan anda semua.pautan:toprankingonline