FOLLOWERS

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureANNIVERSARY

Saturday, January 29, 2011

House PK: GEMPAR! MARI KENALI KEKASIH HATI DIN PUDURAYA! SKA...

House PK: GEMPAR! MARI KENALI KEKASIH HATI DIN PUDURAYA! SKA...: "Inilah cinta hati Salahuddin Ayub, Azizah namanya! Nama sebenar WANITA ini ialah Norazizah bte Mohamed Asmuni yang sekarang berumur 47 tah..."ada betul ka? naya? naya?

MALA KENA SINGKAP (18 SX)

          Banyak sungguh persoalan yang perlu dijawab oleh pihak pembangkang, pening kepala Cikgu Mala yang dah tak keruan. tak sangka pulak nak kena singkap oleh geng geng bloggers. Kes MC la, kes ex- hubby la, kes berlakon la, macam macam lagi. Kalau penyokong bloggers yang merokok dah kena rokok sebatang dua, sebab nak cari idea, peluru nak tembak BN dah habis,
         Cerita pasal rokok teringat aku masa kecik kecik dulu, singkatan jenama rokok yang jadi gurauan sesama kenkawan dulu. WINSTON- Wa Ingat Nak Stim Tapi Orang Nampak, PALL MALL, Pegang Abang Lama Lama Membuat Adik Lemah Longlai. BENSON & HEDGES, Bilo Eden Nikah Samo Orang Negori - Harta Eden Dan Gaji Eden Selosai. dan banyak lagi, tapi yang paling lawak sekali ialah KENT, ada pegi balik (Ulang alik) K*n*k Engkau Naik Tak, Tak Naik Engkau Kata, Kalau Engkau Nak Tau, Tunggu Nanti Engkau Kena, yang last ni ditujukan buat geng geng An War aljuburi dan Azmin dan yang seangkatan dengannya. wakakakakakakka....
hantam jangan tak hantam..cili kasi taruk

DUN Tenang makin panas walaupun hujan tak berhenti          Salam sejahtera kepada semua pembaca, esok adalah hari mengundi bagi semua pengundi DUN Tenang, jadi hari ini adalah hari terakhir untuk penyokong kedua dua pihak BN dan PAS berkempen. bermacam macam risalah telah diagihkan ke rumah rumah di sekitar Pekan Labis oleh kedua dua belah pihak.
          Antara risalah tersebut adalah Buletin Tenang, disertakan gambar Cikgu Mala bersama suaminya (yang dapat MC) mengharungi banjir. Dibawah gambar tersebut ada keterangan, KESUNGGUHAN UNTUK BERBAKTI....Cikgu Mala mengharungi air banjir di kawasan Sekijang.( Biar betul dia ni bertanding untuk DUN Tenang ke DUN Sekijang.  Nampak sangatlah diaorangni berlakon je mengharungi banjir.) Turut serta bersama beliau adalah suaminya Cikgu Maarof serta para petugas PAS dan Pakatan Rakyat yang lain. (ada la 4 org kat belakang dia) Kesungguhan beliau mengharungi banjir membuatkan sesiapa yang melihatnya terharu dan yakin beliau akan menjadi seorang wakil rakyat yang baik. Makin meluat lagi aku tengok dia ni adalah. kalau macamni la lebih baik aku pilih Cikgu Murni??????. Abu mesti sokong punya hahahhahahhahahahah, (Gelak guling guling)lol. kisah Cikgu Murni dibawah tajuk Pasal Cikgu Kat Tenang.
            Begitulah seadanya yang dapat aku coretkan buat kali ini. Tapi maaf cakap la, diorang tak dapat undi aku kali ini sebab nama aku tak tersenarai dalam DUN Tenang pada pilihanraya kali ini.

           Untuk semua Penyokong PAS buat lah komen apa kau nak . masa mengundi nanti pangkah lah parti yang kau tak suka sesangat tu.

Pas Menipu lagi Untuk Memancing Undi

               Semalam selepas sembahyang Jumaat (masjid dirahsiakan), juak juak Pas, Papa Gomo kata "pencacai", mengedarkan risalah kepada para jemaah iaitu Buletin Tenang dan sisipan Rayuan Tuan Guru serta Kenyataan YAB Lim Guan Eng.
               Saya ingin menyentuh mengenai Kenyataan LGE yang antaranya menyebut - Tujuan Kerajaan Negeri memperkenalkan tender terbuka adalah untuk menggalakkan ketelusan, mengurangkan pembaziran, membenteras amalan rasuah dan menjimatkan kos perbelanjaan negeri.
              Dibawah kenyataan itu diletakkan tender tender yang diluluskan oleh JPS dan JKR bagi tahun 2008 - 2010. yang menunjukkan 100% penguasaan bumiputra bagi tender JPS dan 98% penguasaan Kontraktor Melayu bagi tender JKR.
              Kesimpulannya, juak juak pembangkang ni tahu tak, yang itu menunjukkan tender yang diperolehi oleh kontraktor melayu, hanya tender buat longkang dan buat jalan aje, yang untungnya tak seberapa. Pasal ape tak tunjuk tender Jabatan-jabatan lain. Disinilah pentadbiran LGE mengiktiraf, yang dikatakan urus tadbir Cekap, Akauntabiliti dan Telus (CAT), bahawa kontraktor melayu hanya layak buat longkang dan jalan aje (sungguh telus). Untuk pengundi-pengundi DUN Tenang lu pikir lah sendiri. Mungkin ada bloggers lain nak tambah, silakan. cili kasi taruk