FOLLOWERS

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureANNIVERSARY

Friday, May 27, 2011

KJ JADI TREND SETTER

REMPAH SEGERA MEE BANDUNG .


Siti Nurhaliza sertai Askar Wataniah

KUALA LUMPUR 26 Mei - Penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin bersetuju untuk menyertai Askar Wataniah dalam satu platun yang akan turut disertai beberapa selebriti terkenal tanah air dalam masa terdekat.
Menteri Pertahanan, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, Siti Nurhaliza telah mendapat persetujuan suaminya, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa untuk menjalani latihan bagi tempoh 39 jam.

Beliau menjangkakan platun yang disertai Siti Nurhaliza akan mula menjalani latihan sebelum Ramadan ini.
"Selebriti ini akan menjadi ikon untuk menarik lebih ramai orang menyertai Askar Wataniah dan memberi motivasi kepada tentera kita yang berkhidmat di luar dan sempadan negara," katanya di sini hari ini.
Ahmad Zahid memberitahu, selain Siti Nurhaliza, penyanyi bersuara lantang, Jaclyn Victor turut berminat untuk menyertai platun selebriti itu.

Katanya, beliau juga akan cuba mengajak beberapa artis termasuk pelakon lelaki di bawah umur 35 tahun untuk menyertai Askar Wataniah.
"Bagi artis yang berminat, mereka boleh menghubungi Markas Tentera Darat kerana kita masih membuat formaliti mengenai perkara ini," katanya.

SAPA LAGI YANG NAK JOIN WATANIAH, LEPASNI BOLEH TERJUN PAYUNG PLAK.

No comments: