FOLLOWERS

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureANNIVERSARY

Friday, April 1, 2011

18 SG TERBARU: DAP VS PAS


UNTUK JUAK PAS DAN PKR

Kelompok Kafir Harbi semakin berani! Sebelum ini "Langkah mayat saya dulu" keluar dari mulut busuk loyar (buruk) Karpal Singh, terbaru dalam Kongres ke 15 DAP, anak Lim Kit Siang, Lim Guan Eng (Ketua Menteri Penang) dengan bangganya mengesahkan bahawa DAP menolak penubuhan Malaysia sebagai Negara Islam.

Bagi menjayakan misi dan visi gagasan DAP itu, Lim juga mengesahkan menyokong dan mendokong Anwar Ibrahim sebagai bakal perdana menteri pakatan rakyat. Tiada yang lain yang boleh memanjangkan lidah dan perjuangan DAP melainkan Anwar Ibrahim.

Apakah umat Melayu Islam di Malaysia mahu merelakan diri terus menerus tertipu dengan agenda Kafir Harbi dan mereka-mereka yang sebulu dengannya?

Sesungguhnya, andainya almarhum Dr. Burhanuddin Helmi, Dr Zulkifli, Dato' Asri, Ustaz Yusof Rawa masih hidup, pastinya tidak direlakan titik peluh perjuangan mereka terus dinodai. Sesungguhnya Maha Suci Allah S.W.T yang Maha Mengetahui telahpun menzahirkan tipu daya dan perancangan sulit kelompok kuffar yang cuba memerangi umat Muhammad S.A.W sejak sekian lama.

Ingat DAP, ingat kaum Quraisy! Ingat Lim Kit Siang, Karpal Singh, Lim Guan Eng, Ingat Abu Jahal, Abu Lahab!! Takbir!!!!!


.PAUTAN:PASSEDAR